Over Van Wellen Group

Gestoeld op decennialange ervaring in het ter beschikking stellen van logistieke en residentiële ontwikkelingen creëerde de Van Wellen Group enerzijds een logistieke havencluster met een zeer uitgebreid pallet aan activiteiten en partnerships en anderzijds unieke woonconcepten.

Investeren, ontwikkelen en beheren

Al drie generaties lang bouwt de Van Wellen Group aan hun aanbod als logistieke en residentiële dienstverlener.

Wat begon als bouwgroep Van Wellen groeide uit tot Van Wellen Storage, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening in en rondom de haven van Antwerpen.

Van Wellen Storage specialiseerde zich verder in logistiek vastgoed en sloot verschillende samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde havenbedrijven om uit te groeien tot de Van Wellen Group, Storage en Project Management waarbij de logistieke activiteit zelf momenteel wordt verleend door de huurders van de magazijnen. 

AEP helikopter foto uit 2018_017low.jpg

Storage

Met ongeveer 967.000 m² opslagruimte en bijna 53.000 m² kantoren in en rond de Antwerpse Haven, langs het Albertkanaal en in het zuiden van Nederland is Van Wellen Group dé specialist in logistiek vastgoed, voor zowel conventionele goederen als voor milieu kritische- en ADR-goederen die volgens de strenge brand- en milieunormen opgeslagen kunnen worden.

Bovendien ontwikkelt de Van Wellen Group samen met hun cliënteel unieke concepten op maat om deze samen te exploiteren. 

Ontdek meer 

Schomhoeve_Broekman-90-min.jpg

Residentiële woonprojecten

De familie Van Wellen is al jarenlang pionier in het ontwikkelen van residentiële projecten op uitzonderlijke locaties.

Op de Scheldekaaien waren ze met het project Guldenberg één van de eerste ontwikkelaars die geloofde in de schoonheid van wonen aan het water en ook met de realisatie Duinenwater in Knokke werd er “a way of living” gecreëerd die baanbrekend is. 

Ontdek meer 

p883_aline_dames_cam21_hr_20180622_1-min_0.jpg

Duurzaamheidsbeleid

Van Wellen Group is niet enkel met woorden een supporter van het (pro-)actieve duurzaamheidsbeleid maar realiseert deze visie consequent in al haar vestigingen. 

Ontdek meer

Sustainable_development_goals_zonder_logo.png

Baanbrekende vastgoedprojecten

Onze visie op logistiek en residentieel vastgoed

Drie generaties ervaring staan borg voor baanbrekende vastgoedprojecten. Een persoonlijke dienstverlening gekoppeld aan visie en deskundige ervaring zorgen voor een unieke mix van projecten, van A-Z uitgewerkt door ons eigen team. 

Video: Van Wellen Group_Corporate movie

Werken bij Van Wellen Group

Wil je meer weten over hoe het er gaan toe gaat bij ons?  

Ontdek het hier