Logistiek vastgoed op maat

Ter beschikking stellen van magazijnen, in en rondom de haven van Antwerpen, maar ook daarbuiten

In de haven van Antwerpen, de tweede grootste petrochemische cluster van de wereld, vormen magazijnen de onontbeerlijke schakel in de logistiek om goederen te stockeren dan wel ze verder te distribueren via de weg, spoor en binnenvaart naar het hinterland. 

Met ongeveer 967.000 m² opslagruimte, waarvan een belangrijk aandeel ADR magazijnen, en zo'n 53.000 m² kantoren in en rond de Antwerpse haven, langs het Albertkanaal en in het zuiden van Nederland is Van Wellen Group dé specialist in logistiek vastgoed, voor zowel conventionele goederen als voor milieu kritische- en ADR-

Onze sites

Havenkaart 

goederen die volgens de strenge brand- en milieunormen opgeslagen kunnen worden.

Bovendien ontwikkelt Van Wellen Group samen met de eindgebruikers unieke concepten. We richten ons voor opslagruimtes op internationale en Belgische bedrijven die aanwezig willen zijn in Antwerpen en op andere strategische locaties, maar niet zelf in vastgoed wensen te investeren.
Voor die bedrijven is dat een flexibele strategie, want zo wordt er speelruimte gecreëerd op gebied van timing en vierkante meters.

Over Van Wellen Group

Werken bij Van Wellen Group

Storage in de kijker

Baanbrekende vastgoedprojecten

Onze visie op kantoor, logistiek en residentieel vastgoed

Drie generaties ervaring staan borg voor baanbrekende vastgoedprojecten. Een persoonlijke dienstverlening gekoppeld aan visie en deskundige ervaring zorgen voor een unieke mix van projecten, van A-Z uitgewerkt door ons eigen team. 

Video: Van Wellen Group_Corporate movie