Locaties

De magazijnen van Van Wellen Group zijn samen goed voor zo'n 630.000 m² en situeren zich in en rondom de haven van Antwerpen, Grobbendonk, Kapellen en Oosterhout.

INNOVATIEVE STADSHAVEN

Haven van Antwerpen

Antwerpen is een wereldhaven centraal in Europa gelegen, multimodaal ontsloten en maritiem toegankelijk. Dat maakt dat voor- en achterland naadloos op elkaar aansluiten in de haven. Om vlotte verbindingen te blijven realiseren, lopen er in de haven tal van projecten op het vlak van duurzaam personenvervoer, infrastructuur en modal shift ten voordele van goederenvervoer via binnenvaart en spoor.

Samen met AG VESPA, Stad Antwerpen en het Havenbedrijf Antwerpen werkt van Wellen Group mee aan de herontwikkeling van het Mexico-eiland tot een innovatieve stadshaven.

Meer over de haven van Antwerpen
 

Algemeen beeld_photography-of-ship-799091.jpg

In de nabijheid van de haven van Antwerpen

Kapellen

Op slechts 10 minuten rijden van de autosnelweg richting Antwerpen en Brussel en met steden zoals Gent, Rotterdam, Hasselt en Eindhoven binnen een straal van 90 kilometer is deze locatie een perfecte logistieke uitvalsbasis tussen België en Nederland die de voordelen heeft van de nabijheid van de haven.

Ontdek onze site in Kapellen

Kaart Kapellen.png

Grobbendonk

Grobbendonk maakt deel uit van het Economisch Netwerk Albertkanaal. Dit is een ruimtelijk samenhangend netwerk van Vlaamse gemeenten die aan het Albertkanaal liggen. Het netwerk heeft als doel de economische kracht van het gebied op elkaar af te stemmen en de economische groei gestructureerd op te vangen. De inspanningen over de hele lengte van het Albertkanaal worden gecoördineerd op gewestelijk niveau.

Antwerp Express Port is gelegen op een perceel van ongeveer 166.000 m² in Grobbendonk tussen het Albertkanaal en de E313. Ideaal gelegen omdat deze locatie toegang heeft tot een binnenvaartdienst die alle belangrijke containerterminals verbindt. 

Ontdek onze site in Grobbendonk

Antwerp Express Port_container loading_ppm.jpg

Oosterhout

Nederland

De Van Wellen Group is in 2018 voor het eerst de grens overgestoken; Oosterhout ligt ten noorden van Breda en ten noordwesten van Tilburg.         

Onze site Oosterhout Logistic Center op bedrijventerrein Everdenberg, is gelegen op een zichtlocatie vanaf de A27, aan de oprit richting Utrecht.

Ontdek onze site in Nederland

Oosterhout.jpg