Onze aanpak

Aangestuurd door de derde generatie is Van Wellen Group uitgegroeid tot een ervaren, creatief en dynamisch team dat bijzondere locaties tracht te ontwikkelen, her-ontwikkelen of te transformeren tot uitzonderlijke leefgemeenschappen en tot een way of living.

Investeren, ontwikkelen en beheren

Een bewuste invulling van de beperkte ruimte wordt steeds belangrijker. In een snel veranderende wereld wordt een passende community to live in hierbij alsmaar belangrijker. De woonsituatie is meer en meer dé plek voor persoonlijke ontwikkeling, interessante en relevante ontmoetingen en een zinvol en gezond leven.

Deze vaststellingen vragen duurzame ruimtes waar we op een prettige manier elkaar ontmoeten, werken, verblijven en bewegen. Gebouwen krijgen bij de Van Wellen Group een eigen identiteit waardoor gebruikers trots zijn op hun eigendom. 

De Vloeiende04.jpg

Residentiële woonprojecten

Ooit al eens een 16e eeuws gebouw gerenoveerd en omgetoverd tot een leefgemeenschap van de 21e eeuw of een oude site van een diepvriesproducent omgetoverd tot een wonderbaarlijke groene wijk? Wij wel!

De Van Wellen Group tracht te innoveren door complexe projectgebieden een nieuwe bestemming te geven met een eigen karakter en vooral ‘future proof’ woningen en appartementen te creëren die voor de volgende generaties een aangename woonomgeving blijven vormen.

De Dams

Duurzaamheid

The future is green of hij is niet… zijn voor Van Wellen Group geen loze woorden maar een duidelijk statement dat doorgedrongen is in alle onze beslissingen. Of het nu gaat over geïsoleerde magazijnen en exclusief gebruik van groene energie of residentiële projecten die ‘BEN’ gebouwd worden, steeds wordt elke keuze afgetoetst aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de groep.

En ons engagement gaat verder dan inspanningen voor onszelf. Wij faciliteren tevens onze klanten om actief deel te nemen aan een doorgedreven ecologische strategie. Wij ondersteunen hen actief in re-lightning programma’s, isolatieprojecten of kortingen op het energiefactuur wanneer we deze zelf op duurzame wijze kunnen opwekken. 

Sustainable_development_goals_zonder_logo.png

deliver

Instapklaar

Enkel nog verhuisdozen uitpakken en genieten!

price

Aantrekkelijke prijs

Meer huis voor je geld in een goede verstandhouding.

home

Open bebouwing

Optimale privacy; een belangrijk gegeven.

svg

Dichtbij alles

Een slim gekozen locatie betekend tijd besparen.

 

Heeft u vragen over onze projecten?

Aarzel niet om ons te contacteren indien u een vraag of een opmerking heeft.

Wij helpen u met plezier verder! 

Contacteer ons