Groen Wonen in het Commercieel Hart van Hoogstraten

Woonproject

Dit woonproject van 68 appartementen en 6 woningen gelegen tussen de Tinnenpotstraat en de Vrijheid is ondanks dat het midden in het commercieel centrum ligt omgeven door een groene oase en  biedt zo voor haar bewoners een unieke leefervaring.

De architectuur van dit project is zorgvuldig ontworpen om harmonieus in de natuurlijke omgeving te passen, terwijl het moderne leven omarmd wordt. Ruime appartementen en stijlvolle stadswoningen worden omringd door weelderige tuinen, parken en groene daken, waardoor de bewoners kunnen genieten van een serene en ontspannen leefomgeving. De aanwezigheid van groen zorgt niet alleen voor een esthetisch aangename omgeving, maar draagt ook bij aan een betere luchtkwaliteit en een gevoel van welzijn.

Project

Ondanks de rustige, groene setting, bevinden de bewoners zich op slechts enkele stappen van het bruisende commercieel centrum van Hoogstraten.

Dit betekent gemakkelijke toegang tot een scala aan winkels, restaurants, cafés en culturele voorzieningen. Dagelijkse boodschappen doen, een gezellige lunch met vrienden of een avondje uit is nooit ver weg. Het project is ideaal voor iedereen die de voordelen van stedelijk wonen wil combineren met de rust en schoonheid van de natuur.

Project

Kortom, dit woonproject in Hoogstraten biedt een unieke kans om te wonen in een groene oase, zonder afstand te doen van de gemakken en voordelen van het leven.

Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een balans tussen rust en levendigheid, natuur en cultuur, ontspanning en activiteit.

Oasis