Kantoorlocaties

De kantoren van Van Wellen Group zijn samen goed voor zo'n 53.000 m² en situeren zich in en rondom de haven van Antwerpen en Grobbendonk.

West Port Business Center

Linkeroever

West Port opent een wereld van moderne elegantie en eco-vriendelijke innovatie. Ons nieuwe kantoorgebouw combineert stijl en duurzaamheid in een werkomgeving die inspireert en u in de toekomst introduceert.

Meer dan een plek om te werken is West Port een symbool van vooruitgang. Het eigentijds design prikkelt de zintuigen en alle ruimtes zijn ontworpen om samenwerking en creativiteit te bevorderen.

Meer over West Port

INNOVATIEVE STADSHAVEN

Haven van Antwerpen

Antwerpen is een wereldhaven centraal in Europa gelegen, multimodaal ontsloten en maritiem toegankelijk. Dat maakt dat voor- en achterland naadloos op elkaar aansluiten in de haven. Om vlotte verbindingen te blijven realiseren, lopen er in de haven tal van projecten op het vlak van duurzaam personenvervoer, infrastructuur en modal shift ten voordele van goederenvervoer via binnenvaart en spoor.

Samen met AG VESPA, Stad Antwerpen en het Havenbedrijf Antwerpen werkt van Wellen Group mee aan de herontwikkeling van het Mexico-eiland tot een innovatieve stadshaven.

Meer over de haven van Antwerpen

Algemeen beeld_photography-of-ship-799091.jpg

Grobbendonk

Grobbendonk maakt deel uit van het Economisch Netwerk Albertkanaal. Dit is een ruimtelijk samenhangend netwerk van Vlaamse gemeenten die aan het Albertkanaal liggen. Het netwerk heeft als doel de economische kracht van het gebied op elkaar af te stemmen en de economische groei gestructureerd op te vangen. De inspanningen over de hele lengte van het Albertkanaal worden gecoördineerd op gewestelijk niveau.

Antwerp Express Port is gelegen op een perceel van ongeveer 166.000 m² in Grobbendonk tussen het Albertkanaal en de E313. Ideaal gelegen omdat deze locatie toegang heeft tot een binnenvaartdienst die alle belangrijke containerterminals verbindt. 

Ontdek onze site in Grobbendonk

Antwerp Express Port_container loading_ppm.jpg