Ster Vastgoed Verhuurd

Gelmelstraat 6, 2320 Hoogstraten

Multifunctionele opslag- en productiesite van bijna 78.000 m² met zo'n 4.000 m² kantoorruimte op een omheind terrein van circa 125.000 m².

Locatie Antwerpen
Bebouwd 74.000 m²
Beschikbaar 0 m²

Details


deSter (www.deSter.com) is een dochteronderneming van gategroup (www.gategroup.com), een internationaal food- en hospitalitybedrijf, met hoofdzetel in Hoogstraten. Het is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedsel verpakkings- en presentatieconcepten voor de luchtvaart, foodservice en voedselverwerkende industrieën. deSter is wereldwijd actief met productievestigingen in België, Thailand en de VS.

Van Wellen Group werd in 2023 de trotse eigenaar van de bestaande gronden, productie- eenheden en loodsen met ongeveer een oppervlakte van bijna 78.000.m² . Samen met de exploitant zal de Van Wellen Group de bestaande site blijven renoveren en vernieuwen zodat ook de volgende decennia dit bedrijf kan blijven groeien in de Noorderkempen.


Afstand en bereikbaarheid

Het pand ligt vlakbij de snelweg E19, die Amsterdam, Antwerpen en Brussel verbindt met Parijs. Het is ook een ideale locatie voor logistieke faciliteiten omdat het binnen het kanaal Brussel-Antwerpen ligt, een belangrijke as die de haven van Antwerpen verbindt met de belangrijkste noordelijke Belgische steden.

Bovendien biedt de omgeving van Hoogstraten een strategische ligging door de nabijheid van de Nederlandse grens, in het bijzonder voor transport gerelateerde bedrijven.


Duurzaamheid

deSter, als ontwerper en fabrikant, is toegewijd aan het creëren van een positieve impact op de wereld. https://www.dester.com/sustainability/


 

Fotogallerij

Ster Vastgoed