'Van Wellen Group, Storage & Project Management', info@vanwellengroup.be, T: +32 3 229 19 00

Profiel Van Wellen Group

Van Wellen Group Storage & Project Management investeert, ontwikkelt en beheert commercieel en residentieel vastgoed.

 

Al drie generaties lang bouwt de familie Van Wellen aan hun aanbod gebouwen voor verkoop en verhuur. Wat begon als bouwgroep Van Wellen groeide uit tot Van Wellen Storage, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening in de Haven van Antwerpen. Sinds 1944 specialiseerde Van Wellen Storage zich verder in projectontwikkeling van residentieel en commercieel vastgoed en groeide zo uit tot Van Wellen Group, Storage en Project Management. Ondertussen heeft Van Wellen Group meer dan 2.500.000m² vastgoed tot bij de eindgebruiker gebracht. Een gigantisch totaal.

 

Storage

Met meer dan 400.000 m² opslagruimte en 20.000m² kantoren in de Antwerpse Haven is Van Wellen Group dé specialist in havenvastgoed, voor zowel conventionele goederen als voor milieukritische en ADR goederen volgens de strenge brandweer- en milieunormen. Bovendien ontwikkelt Van Wellen Group op maat van de eindgebruikers, zoals in Grobbendonk waar een inlandse containerterminal met 60.000 m² bijhorende magazijnen wordt ontwikkeld.

 

Residentieel

Van Wellen Group is eveneens actief op residentieel vlak. In Knokke-Heist realiseert Van Wellen Group de meest vooraanstaande residentiële ontwikkelingen zoals de hotelresidentie "La Reserve - The Residence" of "Duinenwater" naast de tweede Knokse golf. Deze residentiële ontwikkelingen hebben een sterke persoonlijkheid en ziel waar volgende generaties trots op kunnen zijn. Van de heropleving van een historisch boeiende site tot de creatie van een nieuwe buurt, Van Wellen Group ontwikkelt telkens woonconcepten die blijven verbazen.

 

Maatschappelijke projecten en groene energie

Al sinds de oprichting engageert Van Wellen Group zich voor verschillende maatschappelijke projecten. Bovendien investeert Van Wellen Group in groene energie. Op onze magazijnen van het Houtdok, Straatsburgdok en Van Wellen Storage werd voor goed 150.000 m² zonnepanelen geplaatst. Voor het project Antwerp Express Port in Grobbendonk zal elektriciteit opgewekt worden door windmolens.